قیمت حبوبات (عدس، لپه، نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز) در بازار عمده فروشی ایران 30 شهریور 1401
30 شهریور 1401

قیمت روز حبوبات در بازار عمده فروشی ایران
وب سایت بازار خشکبار و حبوبات ایران اقدام به انتشار قیمت روز انواع حبوبات فله در بازار عمده فروشی ایران کرده است. این قیمت ها از معتبرترین منابع دریافت و استخراج می شود. با رصد کامل بازار در تاریخ 30 شهریور ماه شاهد تغییرات قیمت در بازار بودیم. با بررسی بازار شاهد نواسانات در قیمت انواع حبوبات نسبت به هفته ی گذشته در بازار بودیم.
بر همین اساس انواع عدس ساسکن و روس با افزایش قیمت در بازار عرضه شد. عدس درشت روسیه در سه سایز 7-8-9 با افزایش قیمت و با مبلغ 335000 ریال در بازار بفروش رسید. عدس درشت کانادا (عدس ساسکن) نیز با اندکی افزایش قیمت و به مبلغ 380000 ریال در بازار بفروش رسید. عدس ریز کانادا (استون) با مبلغ 355000 ریال در بازار عرضه شد.
دال عدس کانادا همچون هفته ی گذشته و به ازای هر کیلوگرم 340000 ریال در بازار عرضه شد.
انواع لپه بدون تغییر قیمت در بازار عرضه گردید. لپه هندی سورت شده با تسویه نقدی به مبلغ 300000 ریال عرضه گردید. لپه اتیوپی به ازای هرکیلوگرم با مبلغ 340000 ریال عرضه گردید.
نخود ایرانی نیز با کاهش قیمت و به ازای هرکیلوگرم با قیمت 410000 ریال به فروش رسید.
انواع لوبیا با تغییر قیمت نسبت به هفته ی گذشته در بازار عرضه گردید.
لوبیا چشم بلبلی ایرانی با کاهش قیمت و به ازای هر کیلوگرم با مبلغ 365000 ریال در بازار عرضه شد.
لوبیا چیتی ایرانی بیشترین کاهش قیمت در بین حبوبات را داشت و با مبلغ 510000 ریال معامله می شود.
لوبیا سفید ایرانی بوجار شده با قیمت ثابت 310000 ریال به ازای هر کیلوگرم فروخته می شود.
لوبیا قرمز ایرانی با اندکی کاهش قیمت و به ازای هر کیلوگرم با مبلغ 370000 ریال معامله شد.
ماش ازبک با قیمت ثابت و با مبلغ 340000 ریال در بازار معامله شد.